Menu

Over ons

Bikers AOV is een initiatief van André Hoffstedde bekend in de wereld van de motorfiets verzekeringen als specialist op het gebied van met name Harley-Davidson verzekeringen. Het assurantiekantoor van hem bestaat reeds sinds 1952 en is een gevestigde naam voor alle financiële diensten. We weten waar we het over hebben als het over motoren gaat en zo wilden we het ook graag zien op het gebied van de AOV, op een heldere en goede manier je risico’s afdekken dat is waar het om gaat.

Zoals je je motor verzekerd hebt, zo wil je zelf ook verzekerd zijn. Tijdens het motor rijden ben je zelf ook goed verzekerd als er wat gebeurd (motor rijden is meeverzekerd). Zoals je de beste verzekering voor je motor wilt hebben, wil je dit toch ook voor je zelf. Andre is iemand die zowel verstand heeft van de motor als van het arbeidsongeschiktheidsdeel, want net als met de motor wil je ook zeker m.b.t. arbeidsongeschiktheid het beste wat er te krijgen is. André heeft dit ontwikkeld vanuit zijn passie voor motorrijden en verzekeringen. Hij wil de beste oplossing voor de motor, maar zag in de praktijk ook dat dit niet gebeurde voor de arbeidsongeschiktheid. Vandaar het initiatief om dit met elkaar te combineren.

Kennis en passie bij elkaar te laten komen. De mogelijkheid om gelijk verzekerd te zijn. Door de motor verzekering te hebben, tegen lagere advies kosten de arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Zowel goed voor je motor als zeker ook voor je zelf zorgen.